Ik voel me inmiddels een halve Limburger

Wiertz Company werkt al jaren samen met Nedap Staffing Solutions, de in de flexbranche gespecialiseerde softwareontwikkelaar uit Groenlo. Accountmanager Jonathan Lammers snapt wel waarom de samenwerking zo goed verloopt: “Bij beide organisaties ligt continu de focus op mensen en bedrijven bezig laten zijn met waar ze écht goed in zijn.”  

Het gaat écht om mensen

“Bij Wiertz Company gaat het in alle lagen van de organisatie écht om mensen. Of deze mensen nu de flexkrachten, klanten of eigen medewerkers zijn. Men wil op alle lagen gewoon het beste voor het individu en men doet alles om dit te bewerkstelligen. Wat Wiertz in mijn ogen uniek maakt, is dat alle medewerkers op de vestiging hun klanten door en door kennen. Dit maakt dat ze onlosmakelijk verbonden zijn aan de processen binnen een opdrachtgever.”

Mensen als Tom Bovens heb je nodig in je organisatie

“Toen ik Maarten Vodeb jaren geleden leerde kennen als kantoormanager van Heerlen, gaf hij al aan dat een efficiëntieslag op het gebied van digitalisering zijn droom voor Wiertz Company was. Door de jaren heen heb ik aan Maarten een geweldige ambassadeur gehad. We hebben samen de eerste prachtige stappen gezet richting een toekomst waarin de software de intercedent gaat ondersteunen, nooit andersom.” “Een verandering in de manier van werken en denken is moeilijk. De ‘oude’ en ‘vertrouwde’ manier van denken en doen blijft altijd erg aanlokkelijk. De kantoormanager in Landgraaf, Tom Bovens, greep juist deze uitdaging aan. Hij stond op, veranderde de manier van werken, denken en zelfs een stuk cultuur op zijn vestiging. Hierdoor groeide hij als mens en manager en in deze groei heeft hij zijn collega’s meegenomen. Mensen als Tom Bovens heb je nodig in je organisatie!”

Openheid, eerlijkheid en transparantie

“Wat me het meeste is bij gebleven van acht jaar samenwerken, is de openheid, eerlijkheid en transparantie die mij werd ’geboden’. Iedereen wil dat Wiertz Company klaar is voor de volgende stappen. Je open en zelfs kwetsbaar op durven stellen is hierin een zeer krachtige kwaliteit, die zeker zal zorgen voor verdere (persoonlijke) groei, efficiëntie en professionalisering. Volgens mij is dat ook waarom Wiertz en Nedap zo goed samenwerken: bij beide organisaties ligt continu de focus op mensen en bedrijven bezig laten zijn met waar ze écht goed in zijn. “Inmiddels ken ik Wiertz Company dus al bijna acht jaar. Ik heb de organisatie zien groeien van een relatief bescheiden ‘lokale’ speler, naar een organisatie die zich kan meten met de middelgrote tot grote spelers in Nederland. Na maandenlang intensief samenwerken en urenlang in de auto zitten naar het zuiden van het land voel ik me inmiddels een halve Limburger!”
Jigsaw is a harmony among the group will not be impossible.
Sluit Menu