Wiertz21 Event:
innovatie en teamwork centraal

Op 30 april 2018 bestond Wiertz Company 21 jaar. Dat werd gevierd met het Wiertz21 Event op donderdag 17 mei 2018 in Roermond. Er stonden twee keynotes op het programma door Jeroen Trienes en Marc Lammers. Er werd afgesloten met een netwerkmoment.

Successen samen vieren
In 2017 vierde Wiertz Company het 20-jarig bestaan met onder andere een talkshow bij Museumplein Limburg. Toen ontstond het idee om  elke verjaardag te vieren met het cadeau doen van inspiratie aan de opdrachtgevers en partners. Wiertz Company is zowel een Rijnlandse, als een Bourgondische organisatie, gericht op verbinden en successen samen vieren. Beide aspecten werden verbonden tijdens het Wiertz21 Event in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Jeroen Trienes: ‘serious gaming’
Jeroen Trienes van Goal043 ontvouwde als eerste spreker de basis voor het succes van ‘serious gaming’. Hoe kunnen games de overdracht van kennis attractief en effectief maken en wat kan gamification betekenen voor bedrijven? Daarnaast presenteerde Trienes ‘All Aboard Now’, de onboarding game die Wiertz Company en Goal043 samen in de markt zetten.

Marc Lammers: van goed naar goud
Marc Lammers, één van de beste hockeycoaches van de afgelopen 20 jaar, hield een keynote over het belang van innovatie voor coaching en teambuilding. En hij kan het weten: Lammers won goud met de Nederlandse hockeydames op de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Tijdens een meeslepende keynote nam Lammers de toehoorder mee in hoe teamgeest, innovatie en ambitie samen tot grootse prestaties kunnen leiden.

Uiteraard werd het bourgondische aspect niet vergeten met een gezellige borrel na afloop. Zoals presentatrice Vivian Lataster opmerkte, is het in Limburg goed gebruik iets na twee edities een traditie te noemen. In mei 2019 staat dus het Wiertz22 Event op het programma!

Sluit Menu